De Betekenisrevolutie

De betekenis van een revolutie is een snelle onomkeerbare verandering. Een belangrijk moment in de geschiedenis waarin het leven er anders is uit gaan zien. Vanzelfsprekend wordt deze term gebruikt wanneer het om veel mensen gaat, maar een revolutie start vaak bij een persoon, die een groep verzamelt met een gemeenschappelijk doel. En ik weet zeker dat eenieder van ons een positieve revolutie kan starten. Met het hart op de juiste plaats, met de juiste waarden voorop. Je hoeft geen grote revolutie te starten waar veel mensen op aansluiten. De juiste mensen komen vanzelf wanneer jij voor jezelf gaat staan, wanneer jij voor jezelf kiest. En wanneer jij vanuit jouw waarden gaat leven.

Ik heb voor jou een e-book geschreven

Want ik weet als geen ander hoe lastig het is om voor jezelf te kiezen, om vanuit persoonlijke waarden te leven. Maar toch met doorzettingsvermogen geloof ik dat ook jou het lukt. Om elke dag weer de keuze te maken om te doen waar jouw hart zo naar verlangt! 

Je continu bewust zijn van je handelen, wat gekoppeld is aan jouw persoonlijke waarden is hierbij essentieel, maar in dit proces zit ook de grootste groei. In dit ebook deel ik met jou de lessen en ervaringen waarvan ik in de afgelopen periode geleerd heb. Ik deel in 6 concrete stappen hoe jij naar een authentieker bestaan kunt gaan waarin je leeft vanuit jouw waarden, volledig vanuit wie jij bent. Want het wordt tijd voor een revolutie waarin betekenis centraal staat! Waarin jouw betekenis centraal staat.