"If you're always trying to be normal, you will never know how amazing you can be."

Over Cynthia

Toen ik na een periode van een tevreden bestaan, aardige baan, gezin en prachtige kinderen ontdekte dat er meer was, kon ik niet vermoeden dat ik in de achtbaan van het leven stapte. Die ontdekking kwam toen er kansen op mijn pad kwamen die niet genegeerd konden worden. Mijn carrière kreeg een boost. Onzeker maar met vertrouwen zag ik dat er voor mij een andere bestemming lag. Het begon met de vraag om een positie verbetering die ik in eerste instantie zelf niet voor mogelijk hield. Wat zagen anderen wat ikzelf niet kon zien? Wat voor beeld had ik gecreëerd van mezelf? Welk verhaal bleef ik mezelf maar vertellen? En hoe uitte dit zich in praktijk? Deze vragen opende deuren. Meer en meer raakte ik geboeid door persoonlijke ontwikkeling, wat voor impact dit niet alleen privé maar ook zakelijk heeft, en het feit dat ik mezelf blijkbaar had onderschat. Door een ander oculair, zonder belemmering liet ik de achtbaan rollen, Het leverde spannende momenten op en op diverse kruispunten nam ik de onzekere afslag. 

Van winkelmedewerker, naar leidinggevende, naar methodiek trainer, vertrouwenspersoon en uiteindelijk districtsmanager die verantwoordelijk is voor een complete verandering binnen de organisatie (700+ medewerkers). Als je dat zo achter elkaar zet is het maar een korte zin. Maar achter deze woorden zitten rijke ervaringen en spannende gebeurtenissen en, eerlijk is eerlijk ook teleurstelling en verdrietige momenten.

Deze leerzame ervaringen, opgedane kennis vanuit opleiding en praktijk en de daarbij behorende persoonlijke ontwikkeling heeft er toe geleid dat ik anderen ondersteun in persoonlijk ontwikkeling en organisaties bij verandertrajecten. Om leiders (van de toekomst) te begeleiden naar een purpose gedreven bestaan met positieve impact. Om authentieke kracht te vertalen naar concrete beweging. Om te zien waar je toe in staat bent als je maar durft, dat is wat me motiveert. Je kunt namelijk zoveel meer dan dat je denkt. Waar je naar zoekt, heb je immers al in je.   

Een kleine impressie van een lezing die ik tijdens een webinar heb mogen verzorgen voor Vegro.

Video afspelen

Neem contact op