Over every mountain there's a path, although it may not be seen from the valley.

Persoonlijk ontwikkeltraject

Vaker krijg ik de vraag, ben je nu een coach? Elke keer als ik het woord coach hoor, voel ik wat weerstand. Niet dat ik coaches slecht vind, integendeel. Maar ik vind het niet bij mij passen. De interpretatie van coach voor mij, is dat je goede gesprekken hebt met vrijblijvende adviezen. Aan jou de keuze om er iets mee te doen. En dat klopt. De keuze ligt ook bij jou om er iets mee te doen. Ben ik dan een trainer? Ja en nee. Ik geef zeker trainingen (incompany), maar in de context van een persoonlijk ontwikkeltraject zie ik mezelf niet als trainer. Een trainer is vooral aan het werk in groepen waar de focus ligt op kennisoverdracht en is een training onderdeel van gedragsverandering. 

Voor het ontwikkeltraject combineer ik het beste van beiden. Zowel een goed gesprek als één-op-één training met kennis die jou helpen in het proces waar jij in zit. Tijdens onze gesprekken zullen we blokkades blootleggen, gaan we op zoek naar de overtuigingen en checken we of deze kloppen. We werken aan jouw ideale verhaal wat jij het liefst aan jezelf wil vertellen, zodat je het daarna van de daken kunt schreeuwen. Dat jij authentiek bent, zowel thuis als op je werk. 

Kennismaken
Wanneer je de intentie hebt om met elkaar een ontwikkeltraject aan te gaan, vind ik het belangrijk dat het van beiden kanten goed voelt. Daarom maak ik in een telefoongesprek graag kennis met je. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je verwachtingen en wat hoop je te behalen? Ik zal mijzelf ook verder voorstellen en we bekijken samen hoe we verder gaan. Vanzelfsprekend is dit gesprek geheel vrijblijvend! Je kunt via de roze knop een gratis kennismakingsgesprek inplannen. In de kalender zie je op welke tijden ik beschikbaar ben, en kun je jouw gesprek inplannen wanneer het voor jou schikt

Jouw ontwikkelpakket

Ik houd van transparantie, geen verrassingen in een later stadium, maar duidelijkheid vooraf. Daarom heb je een keuze uit drie pakketten, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Mocht je tijdens de sessies erachter komen dat je er toch meer wil, dan heb je de mogelijkheid om naar een volgend pakket te gaan. Zo heb je niet achteraf niet extra hoge kosten. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een losse sessie te boeken. De investering hiervan is 95 euro. Mijn voorkeur gaat er naar uit om jou tijdens onze gesprekken te ontmoeten, maar vanzelfsprekend is in de huidige tijd online ook mogelijk!