Zoek jij een authentieke spreker of dagvoorzitter?

Spreker

Op zoek naar een motiverende talk voor jouw event? Ik ben te boeken als spreker over onderwerpen als Persoonlijk Leiderschap, mindset en omgaan met verandering. In mijn talks verbind ik (persoonlijk) ondernemersschap met ontwikkeling. Aan de hand van persoonlijke ervaringen, zowel in mijn privéleven als zakelijk, vertel ik over het belang van verhalen vertellen en hoe deze je helpen bij een grote verandering. 

Een talk varieert van 20 tot 45 minuten. De talks zijn altijd maatwerk, worden in het Nederlands verzorgd en het aantal deelnemers is onbeperkt. In de aanloop naar je event kijken we samen hoe de kern van mijn talk het beste aansluit bij jouw wens en thema van de dag. 

Thema’s waar ik een koppeling naar heb gemaakt zijn:

  • Own your story (Het belang van verhalen vertellen)
  • Be the Change (Hoe ga je om met verandering)
  • Know your worth (Waarom waarden zo belangrijk zijn voor organisatie én medewerker)

Voor elk onderwerp de mogelijkheid aan de slag te gaan in een workshop van 90 tot 120 minuten.

"Het belangrijkste verhaal wat je ooit zal vertellen, is het verhaal over jezelf, tegen jezelf."

- Cynthia Meevis -

Dagvoorzitter

Je wilt een zakelijke event, een bijeenkomst of congres organiseren over een onderwerp dat best pittig of ingewikkeld is. Hoe zorg je dat het niet taai en saai wordt? Mag er ook een glimlach zijn? Een geslaagde (online) bijeenkomst met inhoud en diepgang die ook energiek is en blijft hangen kan dat?

Als dagvoorzitter breng ik verbinding tussen inhoud en publiek. Met een scherpe blik kom ik snel tot de kern waar het over moet gaan. Vrouwelijke intuïtie en een aanstekelijk enthousiasme zorgen voor een prettige en ontspannen sfeer. Ik zet mijn energie graag in om van jullie bijeenkomst een succes te maken!

Een indruk? Ga naar 
deze link om mij in actie te zien!

Volg mij voor mijn laatste updates.