'The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.'

- Socrates-

Verandermanagement

Is jouw organisatie door veel externe veranderingen ook gewijzigd. Zijn de interne processen een beetje vertroebelt geraakt en heeft een deel van de medewerkers een overweldigend gevoel van ‘waar doe ik het allemaal voor?’ Zie je de omzet niet meer stijgen, en heb je een idee dat dit door externe invloeden komt? 

Een grote kans dat de waarden van jouw organisatie, jouw reden van bestaan niet meer centraal staan. Samen gaan we op zoek naar wat jullie purpose is en hoe hier een invulling aan gegeven wordt. We kijken naar de huidige stromen, maar vooral ook naar wat er anders kan, wat beter past bij de huidige 24 uurs economie. Want door de snelheid hiervan, hoort een organisatie in een continue verandering te zitten. Samen werken we aan een toekomstbestendige organisatie. 

Dit betekent niet simpelweg alle processen veranderen, maar juist aan de slag met de medewerkers. Want zij zijn het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie. Een dergelijk proces is nooit een kant en klaar pakket. Het is maatwerk en vraagt bijsturing. Zit jij vast met een bepaald vraagstuk? Ik drink graag een kop koffie met je.